Kodin remontit Oulun alueella ammattitaidolla

Remontit yksityisille ja yrityksille laadukkaasti

Paranna asumismukavuutta teettämällä kokonaisvaltainen huoneistoremontti tai kohota kodin yleisilmettä pienellä pintaremontilla. J.Lumiaho toteuttaa huoneistoremontit asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan ammattitaidolla. Teemme huoneistoremontit laadulla niin yksityisille kuin yrityksille. Toimialueenamme on pääosin Oulu ja Oulun ympäristökunnat, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Huoneistoremontti takaa viihtyvyyden ja nostaa asunnon arvoa

Onnistunut huoneistoremontti on monesta näkökulmasta hyvä sijoitus; se paitsi parantaa tilan viihtyvyyttä ja lisää asumismukavuutta, myös nostaa asunnon arvoa. Viimeistelty ja remontoitu koti menee myyntitilanteessa takuulla paremmin kaupaksi. Suunnittelemme korjaus- ja muutostyöt aina yhdessä asiakkaan kanssa aikatauluista lähtien. Luotettava remontoija on kultaakin kalliimpi. Anna meidän olla mukana tekemässä kotisi tai yrityksesi muutostyöt.

Kaikenkattava remontti vai pieni pintaremontti?

Oli kyseessä kulahtanut tapetti tai irronneet lattialistat – hoidamme remontit aina huolella ja laadukkaasti. Mikäli tarvetta kokonaisvaltaiselle remontille ei ole, toteutamme yhtä lailla kaikenlaiset sisustustyöt; seinien tasoitus- ja maalaustyöt, tapetoinnit, lattia-asennukset ja laatoitustyöt. Asennamme myös kalusteet niin makuuhuoneeseen, eteiseen kuin kodinhoitohuoneeseen, sekä vaihdamme esimerkiksi työtasot ja kalusteovet.

Kaikki remontin osa-alueet vankalla kokemuksella

Vankka kokemus ja osaaminen erilaisista remonteista takaa sen, että jokainen yksittäinen huoneistoremontti tulee tehtyä asiantuntevasti. Noudatamme aina alusta loppuun asti sovittua suunnitelmaa ja aikataulua. Yksilöllinen ja osaava palvelumme takaa, että toteutamme remontin aina asiakaslähtöisesti.

Hoidamme kaikki huoneistoremontin osa-alueet suunnittelusta viimeistelyyn. Laajemmassa kokonaisvaltaisessa huoneistoremontissa uudistamme tilat täysin. Pienelläkin pintaremontilla saadaan tarvittaessa huomattavia muutoksia aikaan!

Suunnitelmasta toteutukseen yhteistyössä asiakkaan kanssa

Etenemme remontissa aina yhdessä asiakkaan kanssa sovitun suunnitelman mukaisesti. Toteutamme jokaisen työn laadukkaasti ja yksilöllisesti, oli kyseessä tapetointi tai kokonaisvaltainen huoneistoremontti. Pyrimme aina pitkäikäiseen, esteettiseen ja toimivaan lopputulokseen. Muista hyödyntää remontin yhteydessä kotitalousvähennys.

Luotettava alan ammattilainen J.Lumiaho hoitaa remontit takuulla. Olipa remonttitarpeesi iso tai pieni, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Keskustellaan tarkemmin sinulle sopivan kokonaisuuden toteuttamisesta. Toimimme alueella Oulu ja sen ympäristökunnat.