Unelmiesi kylpyhuoneremontti Oulun alueella

Käytännöllinen ja kestävä kylpyhuone ammattitaidolla

J.Lumiaho toteuttaa kaikenkokoiset kylpyhuoneremontit laadukkaasti. Anna alan ammattilaisten hoitaa kylpyhuoneremontti suunnittelusta toteutukseen luotettavasti ja pitkällä kokemuksella, yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kun haluat kestävän ja silmää miellyttävän lopputuloksen, kysy lisää tai pyydä tarjous! Toimialueenamme on pääosin Oulu ja sen ympäristökunnat.

Kylpyhuoneremontin avulla hemmottelua arkeen

Käytännöllinen kylpyhuone takaa nopeat aamulähdöt ja sujuvat iltapesut. Kylpyhuoneremontti voi myös tuoda mukanaan myös mahdollisuuksia hemmotteluhetkiin, riippuen siitä minkälaisen kotikylpylän omaan kylpyhuoneeseen haluaa rakentaa. Kaunis ja toimiva kylpyhuone paitsi kruunaa asunnon, myös nostaa asunnon kokonaisarvoa. Kun kylpyhuone kaipaa uutta ilmettä, kalusteiden vaihtoa tai kokonaisvaltaista uudistusta, on aika ottaa yhteyttä ammattilaiseen ja varata suunnitteluaika.

Ideoista asennukseen

Autamme mielellämme ideoiden ja unelmien toteuttamisessa. Olemme apuna remontissa alusta loppuun – meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun sopimuksen mukaan. Hoidamme kaikki kodin remontit sisustustöistä kalusteasennuksiin takuutyönä. Palvelemme niin kotitalouksia kuin yrityksiä.

Laadukas, toiveiden mukainen kylpyhuone

Suunnittelemme kestävät ratkaisut kylpyhuoneeseen. Meiltä saat toimivat pesutilat valmiiksi asennettuna ja käyttövalmiina. Remontti alkaa asiakkaan kanssa tehtävästä suunnitelmasta, jonka avulla voidaan taata lopputuloksesta paitsi kestävä ja laadukas, myös ulkonäöllisesti asiakkaan visiota vastaava. Toteutuksessa noudatamme tehtyä suunnitelmaa aikatauluista lähtien.

Takaamme pitkäikäisen lopputuloksen, ilman jälkikäteen tulevia yllätyksiä. Ammattitaidolla tehty märkätilaremontti takaa, ettei vesieristys aiheuta ongelmia myöhemmin. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen työ varmistavat onnistuneen lopputuloksen. Puutteelliset vesieristykset voivat aiheuttaa kalliin kosteusvaurion, joten remontti kannattaa tehdä kerralla kunnolla ja laadukkaasti turvallisen toteutuksen takaamiseksi.

Asiakaslähtöinen palvelu alusta loppuun

Asiantuntevasti toteutetun lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja panostamme yhteydenpitoon koko remontin ajan.

Olipa remonttitarpeesi iso tai pieni, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Palvelemme Oulun ja sen ympäristökuntien alueella. Keskustellaan tarkemmin sinulle sopivan kokonaisuuden toteuttamisesta! Muista hyödyntää remontin yhteydessä myös kotitalousvähennys .