Keittiöremontit ja kalusteasennukset Oulussa

Unelmiesi keittiö ammattitaitoisesti asennettuna

J.Lumiaho hoitaa keittiöremontit ammattitaidolla alusta loppuun. Asennamme unelmiesi keittiön tai uudistamme vanhaa keittiötä pienellä pintaremontilla! Toimialueenamme on Oulu ja sen ympäristökunnat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Keittiöremontilla vaivaton arki

Keittiön remontoiminen tulee ajankohtaiseksi usein silloin, kun se ei enää vastaa tarpeita tai uuteen kotiin muuttaessa vanhan asukkaan sisustusratkaisut eivät miellytä omaa silmää. Usein remonttihaaveet kasvavat sitä mukaa, mitä vanhanaikaisemmalta keittiö alkaa näyttää ja tuntua. Keittiö on olohuoneen lisäksi se paikka, jossa koko perhe kokoontuu viettämään laatuaikaa, joten on tärkeää, että uudessa keittiössä huomioidaan ulkonäön lisäksi käytännöllisyys. Perheen toiveiden ja tarpeiden mukaan valittu keittiö takaa rennomman, mukavamman ja sujuvamman arjen.

Toimiva keittiö joustavasti toiveiden mukaan

Kuuntelemme kaikkia asiakkaan toiveita ja pyrimme sopimaan remonttiaikataulun asiakkaan kanssa yhteistyössä niin, että se soveltuu joustavasti arjen aikatauluihin. Keittiön asennus tehdään aina luotettavasti, yhteisen suunnitelman pohjalta. Hoidamme keittiöremontin jälkeen myös loppusiivouksen, jotta uuden keittiön käyttöönotto olisi mahdollisimman nopeaa ja miellyttävää.

Mutkaton palvelu takaa sujuvan remontin

Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun, ja pyrimme poikkeuksetta sujuvaan yhteydenpitoon. Teemme huolella sekä kalusteasennukset että kokonaisvaltaiset pintojen uusimiset. Puramme vanhan keittiön ja kuljetamme sen pois sekä asennamme uuden tilalle laadukkaasti ja ammattitaidolla. Tarjoamme mahdollisimman mutkatonta ja luotettavaa palvelua, jotta keittiöremontti sujuu jouhevasti ja toteutuu lupausten mukaisesti. Palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiä.

Ota yhteyttä – meiltä keittiöremontti takuulla

Hyvin toteutetun remontin lopputuloksena on pitkäikäinen ja arkea kestävä keittiö, joka parantaa viihtyvyyttä ja asumismukavuutta sekä nostaa koko asunnon arvoa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa tyytyväisyyden koko remontin ajan.

Hoidamme sopimuksen mukaan kaiken tarvittavan pienistä sisustustöistä ja pintaremonteista lähtien keittiön asennukseen ja huoneistoremontteihin. Teemme kaikki remontit yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Muista hyödyntää remontin yhteydessä myös kotitalousvähennys. Palvelemme paikkakunnalla Oulu sekä sen ympäristökunnat. Ota yhteyttä ja tilaa kartoitus!

Kalusteasennukset

Yrityksen erityisosaamiseen kuuluvat kalusteasennukset, sekä laajemmat keittiön remonttityöt remontti- ja uudiskohteisiin.

J. Lumiaho palvelee asiakasta niin pienissä kuin suurissa kodin remontteihin ja sisustusrakentamiseen liittyvissä tarpeissa, aina pienistä tunnin työtilauksista useamman viikon kestoisiin urakoihin. Teemme työt sovittujen aikataulujen mukaan, joustavasti, huolellisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Useiden satojen keittiöiden remontointi ja asennuskokemuksella takaamme laadukkaan työjäljen sekä miellyttävän asiakaskokemuksen.

  • Keittiöasennukset
  • Kalusteasennukset myös muihin kodin tiloihin (kylpyhuoneet, kodinhoitohuoneet, makuuhuoneet, WC:t jne.) sekä toimitiloihin.
  • Kalusteiden purku ja poisvienti.
  • Laatoitusten, lattioiden ym. pintojen purkutyöt – tarvittaessa käytetään alipaineistusta, eli purkupöly ei pääse leviämään muualle rakennukseen.
  • Väliseinien poistot, rakennuksen pohjaratkaisujen muutokset.
  • Välitilojen laatoitukset, laminaatin tai lasin asennukset välitiloihin.
  • Työtasojen, ovien, altaiden tai yksittäisten kalusteiden vaihdot.

 Soita ja kerro tarpeesi, teemme sinulle edullisen tarjouksen!